Hoe bouw je een vliegtuig van Depron

      Reacties uitgeschakeld voor Hoe bouw je een vliegtuig van Depron

Depron (schuimplaat) is een erg mooi materiaal om vliegtuigen mee te bouwen. Het is erg licht en toch redelijk stijf. Ook kun je Depron (of schuimplaat) heel goed combineren met stroken of latten van Balsa-hout om, waar nodig, een Depron constructie te versterken.
In het vorige bericht staan een aantal adressen waar je schuimplaat kunt kopen

Op de website NumaVig.com staan een aantal voorbeelden van iemand die dit kunstje heel goed beheerst Er staan vliegtuigjes voor de geoefende piloot (b.v. de Hawker Hurrycane)

maar ook voor beginners, bijvoorbeeld een Slowflyer.

En het mooie is dat er een complete stuklijst bij staat van onderdelen, zoals servo’s , motor, propeller, landingsgestel, ect. En het allermooiste is dat de complete tekeningen er bij staan, plus een filmpje over de bouw!
BOUWEN MAAR!