60 Jarig bestaan

      Reacties uitgeschakeld voor 60 Jarig bestaan

De Boxtelse Modelvliegtuigclub is opgericht op 23 augustus 1963. Dat wil zeggen dat we dit jaar alweer 60 jaar bestaan!  Eerst op Banisveld (de oude vuilstort) en sinds 2006 in Lennisheuvel waar we buren zijn van de voetbalclub LSV.

Natuurlijk willen we hier het komende seizoen aandacht aan geven. In juni hebben we hiervoor bijvoorbeeld een leuke vliegshow gepland, maar in het najaar gaan we ook ‘indoorvliegen’. En vliegen kun je bij ons met alles. Sterker nog, we dagen je uit om iets bijzonders te laten zien of te bouwen wat gecontroleerd  vliegbaar bij ons op het veld te zien is. Natuurlijk controleren we dat tevoren wél eerst goed. Veiligheid voor alles! 😉 En radiografisch bestuurbaar vliegen gaat bij ons altijd onder begeleiding van een ervaren RC-piloot. Pas als je je brevet hebt mag je alleen vliegen.

De komende tijd kun je hier meer nieuwtjes verwachten.