Workshop DLG-vliegen in Oosterhout

      Reacties uitgeschakeld voor Workshop DLG-vliegen in Oosterhout

Op 3 juli organiseert ModelVliegSport Oosterhout (MVSO) een thema-middag DLG vliegen.
Een DLG is een Discus Launched Glider. Een werp-zweefvliegtuig welke uitkomen in wat ook wel de F3K klasse wordt genoemd. Kijk voor een introductie hier <https://f3k.nl/f3k/> , of voor wat filmpjes op youtube waar je bv dit filmpje vindt.

Voormalig wereldkampioen Vincent Merlijn komt op 3 juli zowel een zowel theoretische (30%) als praktische (70%) workshop geven. Zijn er veel aanmeldingen dan brengt hij enkele ervaren helpers mee. Voor DLG liefhebbers is dit helemaal top maar ook voor andere modelvliegers is dit interessant. Zo wordt er ook informatie verstrekt die relevant is voor (motor)zwevers; je gaat vast wat leren op zo’n dag!
En … deelname is gratis!

Wanneer:            3 juli 2022

Inloop  13:00 uur
Start     13:30 in de kantine, aansluitend buiten
Einde    ca. 17:00

Waar:   Weststadweg 1, 4906MK  Oosterhout

Graag tevoren inschrijven! Inschrijfformulier mvso